Σύλλογος Φοιτητών Νομικής_Κατάληψη

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2006

ΖΗΤΗΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ

Χθες κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Καράκωστα έγινε Δ.Σ. του τμήματος το οποίο ανταποκρίθηκε στα αιτήματα της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης και κατέληξε στα εξής:
  • Οι επί πτυχίω και οι 4ετείς που χρωστάνε ως 8 μαθήματα εαρινού εξαμήνου ξεκινούν εξεταστική ανεξαρτήτως καταλήψεως από τις 25/6 με νέο πρόγραμμα.
  • Το Σεπτέμβρη θα διεξαχθή διπλή εξεταστική για τα μικρότερα έτη και τους επί πτυχίω που δεν έδωσαν από επιλογή τους τον Ιούνιο.Το ζήτημα της διπλής εξεταστικής πρέπει να περάσει απο την Σύγκλητο καθώς κάθε χρoνική μετατόπιση του ακαδημαϊκού έτους απαιτεί την εγκρισή της . Το αίτημα της πραγματοποίησης διπλής εξεταστικής θα το εισηγηθεί ο κ. Καράκωστας στην Σύγκλητο.

Προς διευκρίνιση ισχύουν τα εξης για την εξεταστική:

  • Οι εξεταστικές ενός ακαδημαϊκού έτους είναι τρεις και κανένας δεν πρόκειται να εξεταστεί σε τέσσερις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Οι επί πτυχιω απο τις 26/5 αν συνεχίζονται καταλήψεις ξεκινούν να γράφουν με το πρόγραμμα από την αρχή.
  • Το ίδιο ισχύει και για τους τεταρτοετείς που χρωστάνε 8 μαθήματα μόνο εαρινού εξαμήνου για να πάρουν το πτυχίο τους, αν χρωστάνε και χειμερινού τότε δίνουν από Σεπτέμβρη .
  • Όποιος επί πτυχίω επιλέξει να μην δώσει σε αυτή την εξεταστική δικαιούται να δώσει στην διπλή τον Σεπτέμβρη, τονίζεται και πάλι ότι ένα μάθημα δεν πρόκειται να εξεταστεί πάνω από τρεις φορές.
  • Για τους υπόλοιπους ισχύει η διπλή εξεταστική τον Σεπτέμβρη.

Τα παραπάνω θα επικυρωθούν στην Γενική Συνέλευση του Τμήματος την Τετάρτη 14/6.

Θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.

Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης Νομικής

6 Comments:

At 9:37 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Όταν λέμε αναβάλλεται η εξεταστική εννοούμε και την Σύνθεση Δημοσίου, γιατί υπάρχει παραφιλολογία ότι το μάθημα μπορεί να δωθεί και εκτός σχολής...Όταν λέμε αναβάλλεται η εξεταστική αναβάλλεται για όλα τα μαθήματα, ανεξαρτήτως των αποφάσεων του κάθε καθηγητή.ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

 
At 5:42 μ.μ., Blogger tkz said...

Το Δ.Σ. Τμήματος έχει δεσμευθεί ότι δεν διεξαχθεί καμία εξέταση και ότι κατακρίνει πρακτικές εξέτασης τέτοιου τύπου.Αυτό μας προβληματίζει για τη νομιμότητα των εξετάσεων και για άνιση μεταχείρηση των φοιτητών. Επομένως ακόμη και αν εξεταστούν επιλεκτικά κάποιοι φοιτητές με αυτό τον τρόπ σε δικηγορικά γραφεία, καφετέριες κ.ο.κ. δεν πρόκειται να θεωρηθεί έγκυρη η εξέταση και να περαστούν οι βαθμοί τους.

 
At 7:28 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Όταν λέμε πως οι επί πτυχιω απο τις 26/5 αν συνεχίζονται καταλήψεις ξεκινούν να γράφουν με το πρόγραμμα από την αρχή,εννοούμε πως θα βγει νέο πρόγραμμα ή θα αρχίσουμε π.χ.με εφαρμογές πολιτικής δικονομίας που ήταν το πρώτο μάθημα και πάει λέγοντας;
Ευχαριστώ.

 
At 11:33 μ.μ., Blogger tkz said...

Θα γίνει νέο πρόγραμμα κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με την Γραμματεία.

 
At 9:24 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

re paidia dinoun oloi oi pei ptyxio i mono autoi pou exou 8 mathimata k katw??

 
At 12:17 π.μ., Blogger tkz said...

Όλοι οι επί πτυχίω δίνουν τα 8 μαθήματα ισχύουν για τους τεταρτοετής.Νομίζω βέβαια απως η διευκρίνηση είναι σαφής.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home